top of page

Wie zijn wij

Giggling Bamboo Travel bestaat uit Karst & Paulien, zij hebben jarenlang in China gewoond.

"Wij bieden China reizen op maat, met een persoonlijke benadering."

P6210382.jpg
IMG_20180801_122241.jpg
reis door Guizhou september 2010 660.jpg

Giggling Bamboo Travel is een nieuwe reisorganisatie, die de komende tijd samenwerkt met Fair Travel, een gerenommeerde reisspecialist die al sinds 1990 allerlei soorten reizen op maat aanbiedt. Fair Travel staat bekend om de persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij haar reizigers.

Ons enthousiasme en uitgebreide Chinakennis gecombineerd met de jarenlange ervaring in de reiswereld maakt ons tot een uitmuntend team. We willen jou de perfecte begeleiding en voorbereiding bieden voor een optimale China belevenis.

 

Vanaf 1998 reizen wij al met veel plezier de wereld over, werkend binnen sociale projecten zoals weeshuizen en in tehuizen voor kinderen met een beperking. In 2002 belandden we voor het eerst in China, waar we tijdelijk als leraar Engels aan de slag gingen.

Wat een ander land… Enerzijds grijs, maar anderzijds doorspekt met cultuur en andere normen en waarden. Heel anders dan alle voorgaande landen die we inmiddels bezocht hadden.

Toen wij in 2004 opnieuw de kans kregen om naar China af te reizen, grepen we die dan ook met twee handen aan. Zo begonnen we als reisleiders het land te verkennen. Ondertussen droomden we van ons eigen plekje. In 2006 hadden we de perfecte locatie gevonden voor de renovatie en opbouw van ons guesthouse de Giggling Tree. Dit groeide uit tot een van de toplocaties voor vele reizigers in China.

Vanwege scholing voor onze kinderen zijn we inmiddels geremigreerd naar Nederland, maar onze passie voor China blijft…en die hopen we met jou te delen.

Na ongeveer 15 jaar in China gereisd, gewoond en gewerkt te hebben, durven wij onszelf ervaringsdeskundige te noemen. We weten mooie en bijzondere plaatsen te vinden in dit immense land en proberen via persoonlijk contact de ideale reis voor jou uit te stippelen.

In samenwerking met ons zeer ervaren lokale agentschap zorgen wij ervoor dat je zowel vooraf, tijdens als achteraf kunt genieten van je reis.

 

Wij kunnen alles op maat voor je samenstellen, precies zoals jij het wenst: accommodaties, excursies, gidsen, vliegtickets, transfers, treintickets of ander binnenlands vervoer. Daarnaast kunnen wij ook adviseren over het aanvragen van visa-formulieren en reisverzekeringen. Dit doen wij samen met de ondersteuning en expertise van Fair Travel die deze tak van sport al bijna 30 jaar beoefend.

Ontzorgen, oog voor detail, persoonlijk contact.

Wat doen wij

bottom of page